Цей секретний інгредієнт – розпушувач. Так, ви не помилилися: саме розпушувач, який ми зазвичай використовуємо для надання випічці пухкості, здатен поглинати зайву вологу з курячої шкірки, тим самим допомагаючи їй повністю висохнути в духовці. Завдяки тому, що до складу розпушувача входять сода та кислота, жодного стороннього смаку ви не відчуєте, оскільки ці інгредієнти нейтралізують один одного.
Інгредієнти для приготування курячих крилець
- 1 кг курячих крилець;
- ½ чайної ложки солі;
- ½ чайної ложки копченої паприки;
- 2 чайні ложки розпушувача;
- ⅓ склянки меду;
- ¼ склянки гострого соусу;
- ¼ склянки соєвого соусу;
- 1 столова ложка оцту.

Підготовка курячих крилець
Перед приготуванням курячі крильця потрібно промити, обсушити та розрізати по суглобах. Також необхідно обрізати кінці крилець, оскільки в них немає м’яса.

Приготування курячих крилець
Змішайте сіль з паприкою та розпушувачем, після чого рівномірно розподіліть суміш на курячі крильця.

Розмістіть курячі крильця на пергаменті, а сам лист покладіть на решітку для запікання. Поставте решітку на противень і запікайте курку в розігрітій до 210 градусів духовці 20 хвилин з одного боку, а потім ще 10 хвилин з іншого.

Глазур для курячих крилець
Якщо бажаєте, можете додати глазур на курячі крильця. Для її приготування змішайте мед з оцтом, гострим і соєвим соусами.

Вилийте отриману суміш на курячі крильця і добре перемішайте.


Подача страви
Хрусткі курячі крильця найкраще подавати гарячими разом з великою кількістю серветок.
