Інгредієнти для смачних енергетичних кульок
- 190 г арахісового масла;
- 1 столова ложка мигдальної муки;
- ½ стакана протеїнового порошку;
- 15 мл води або молока;
- 20 г гіркого шоколаду.
Як приготувати енергетичні кульки з арахісовим маслом та шоколадом
Перш за все, подрібніть шоколад. Можна використовувати вже готову шоколадну крихту або какао-порошок, якщо бажаєте знизити калорійність страви.

Змішайте протеїновий порошок із мигдальною мукою. Якщо не маєте мигдальної муки, її можна замінити іншою ореховою мукою або, за бажанням, звичайною пшеничною мукою, хоча остання може надати суміші легкий гіркуватий смак.

Додайте арахісове або інше орехове масло в суміш і добре перемішайте всі інгредієнти. Це дозволить створити основу для наших енергетичних кульок.

Потім додаємо рідину – воду або молоко. Якщо маса виходить надто сухою та не формує кульки, додавайте ще рідини, а якщо надто липне, додавайте ще муки або протеїну, поки не отримаєте бажану консистенцію.

Коли маса буде готова, додайте шоколадну крихту та сформуйте маленькі кульки. Потім покладіть їх у морозильну камеру на приблизно одну годину, а після цього зберігайте в холодильнику в герметичному контейнері.

