Рецепт курки карі в одній каструлі: смачна і проста страва для вашої родини

Рецепт курки карі в одній каструлі: смачна і проста страва для вашої родини

Інгредієнти для страви з курячого філе

  • 2 грудки курячого філе;
  • 1 середня цибулина;
  • 100 г ананасів;
  • 1 столова ложка подрібненого часнику;
  • 2 столові ложки борошна;
  • 130 мл йогурту;
  • 60 мл ананасового соку;
  • 60 мл води;
  • 1 чайна ложка меленого кориандру, кумина (зири), куркуми.
Куряче філе з ананасами

Приготування страви

Почніть з обсмажування нарізаної кубиками цибулі. Коли вона стане прозорою та набуде легкого кремового відтінку, додайте до неї пасту з часнику та всі мелені спеції, ретельно перемішуючи.

Обсмажена цибуля з прянощами

Чекайте, поки інгредієнти не розкриють свої аромати.

Куряче філе з цибулею

Далі додайте до сковороди куряче філе, нарізане великими кубиками. Дайте курячому м’ясу обсмажитись з усіх боків до золотистої скоринки, після чого посипте його борошном та влийте воду з ананасовим соком або сиропом від консервованих ананасів. Добре розмішайте, щоб всі карамелізовані частинки з дна сковороди відшкреблися.

Додавання йогурту в страву

Коли соус загусне, додайте до страви шматочки ананасів та добре перемішайте. Дайте страві тушкуватись на середньому вогні ще 5 хвилин або до повної готовності курятини.

Готове куряче філе з ананасами

Подавайте страву з рисом, прикрасивши її зеленню та шматочками гострого перцю для додаткового смаку.

Подача страви з курячим філе
Куряче філе з ананасами на тарілці