Інгредієнти для страви з курячого філе
- 2 грудки курячого філе;
- 1 середня цибулина;
- 100 г ананасів;
- 1 столова ложка подрібненого часнику;
- 2 столові ложки борошна;
- 130 мл йогурту;
- 60 мл ананасового соку;
- 60 мл води;
- 1 чайна ложка меленого кориандру, кумина (зири), куркуми.

Приготування страви
Почніть з обсмажування нарізаної кубиками цибулі. Коли вона стане прозорою та набуде легкого кремового відтінку, додайте до неї пасту з часнику та всі мелені спеції, ретельно перемішуючи.

Чекайте, поки інгредієнти не розкриють свої аромати.

Далі додайте до сковороди куряче філе, нарізане великими кубиками. Дайте курячому м’ясу обсмажитись з усіх боків до золотистої скоринки, після чого посипте його борошном та влийте воду з ананасовим соком або сиропом від консервованих ананасів. Добре розмішайте, щоб всі карамелізовані частинки з дна сковороди відшкреблися.

Коли соус загусне, додайте до страви шматочки ананасів та добре перемішайте. Дайте страві тушкуватись на середньому вогні ще 5 хвилин або до повної готовності курятини.

Подавайте страву з рисом, прикрасивши її зеленню та шматочками гострого перцю для додаткового смаку.

