Інгредієнти для приготування кукурудзи по-мексиканськи
- 4–5 початків кукурудзи;
- 60 мл майонезу;
- 115 мл сметани;
- 45 г фети;
- 1 зубчик часнику;
- Лайм, паприка, зелень петрушки — для подачі.

Щоб соус добре тримався на кукурудзі, її краще не відварювати, а запікати. Перед запіканням обов’язково зніміть рильця і сухі листя з початків, оскільки вони можуть загорітися. Свіжі листки не варто знімати, вони допоможуть зберегти вологу в зернах під час запікання.
Початки кукурудзи потрібно розташувати на решітці в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів. Молоді початки готуються швидко — за 40-45 хвилин.
Приготування соусу для кукурудзи по-мексиканськи
Поки кукурудза запікається, можна приготувати соус. Для цього змішайте майонез зі сметаною і фетою, додайте дрібно подрібнений часник.

Після того як кукурудза запечеться і трохи охолоне, очистіть її від листя.

За допомогою лопатки рівномірно нанесіть соус на поверхню кукурудзи. Після цього посипте кукурудзу свіжою зеленню і паприкою. Для подачі можна додати сік лайма або улюблений гострий соус.



