Інгредієнти для приготування домашньої помадки
- 180 г арахісового масла;
- 200 г цукрової пудри;
- 4 столові ложки вершків;
- 100 г вершкового масла.

Приготування домашньої помадки зазвичай вимагає спеціального обладнання, такого як кулінарний термометр, і може зайняти чимало часу. Однак є простіший спосіб створити смачну помадку, використовуючи мікрохвильову піч, що значно спрощує процес приготування.
Покрокове приготування помадки в мікрохвильовці
Підготовка інгредієнтів
Для початку, наріжте холодне вершкове масло на невеликі кубики і помістіть його в посуд, що підходить для використання в мікрохвильовці.

Додайте арахісове масло без часточок арахісу. Поставте посуд в мікрохвильову піч і нагрівайте інгредієнти протягом 30-40 секунд, залежно від потужності вашої техніки.

Змішування інгредієнтів
Після нагрівання, ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

Просійте цукрову пудру і додайте її до масла, потім влийте вершки. Змішайте всі інгредієнти до утворення густої пасти.

Остаточний етап приготування
Перекладіть отриману пасту в форму, застелену пергаментом, і розрівняйте її рівномірно. Після цього помістіть форму в холодильник на 2-3 години, щоб помадка охолола і її було зручніше нарізати на порції.


Готову помадку можна зберігати в холодильнику, щоб вона залишалась свіжою і не розтанула.