Рецепт помадки з арахісового масла: простий спосіб приготування смачного десерту

Рецепт помадки з арахісового масла: простий спосіб приготування смачного десерту

Інгредієнти для приготування домашньої помадки

  • 180 г арахісового масла;
  • 200 г цукрової пудри;
  • 4 столові ложки вершків;
  • 100 г вершкового масла.
IMG_3951

Приготування домашньої помадки зазвичай вимагає спеціального обладнання, такого як кулінарний термометр, і може зайняти чимало часу. Однак є простіший спосіб створити смачну помадку, використовуючи мікрохвильову піч, що значно спрощує процес приготування.

Покрокове приготування помадки в мікрохвильовці

Підготовка інгредієнтів

Для початку, наріжте холодне вершкове масло на невеликі кубики і помістіть його в посуд, що підходить для використання в мікрохвильовці.

IMG_3952

Додайте арахісове масло без часточок арахісу. Поставте посуд в мікрохвильову піч і нагрівайте інгредієнти протягом 30-40 секунд, залежно від потужності вашої техніки.

IMG_3957

Змішування інгредієнтів

Після нагрівання, ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси.

IMG_3962

Просійте цукрову пудру і додайте її до масла, потім влийте вершки. Змішайте всі інгредієнти до утворення густої пасти.

IMG_3966

Остаточний етап приготування

Перекладіть отриману пасту в форму, застелену пергаментом, і розрівняйте її рівномірно. Після цього помістіть форму в холодильник на 2-3 години, щоб помадка охолола і її було зручніше нарізати на порції.

IMG_3978
IMG_3980

Готову помадку можна зберігати в холодильнику, щоб вона залишалась свіжою і не розтанула.